OM OSS

Social media

om oss

Bulkfix.no AS ble etablert i 2011 etter at daglig leder, Reidar Aune, hadde vært medeier i et av Norges første smart repair-firmaer i Norge. Aune har drevet med Lakkeringsfri bulkoppretting, som kalles PDR på fagspråket, siden 2003, og har i dag et sterkt team med seg. Bulkfix er godt kjent blant bilforhandlere både på Østlandet. Våre mobile teknikere er tilgjengelig for bilforhandlere, kontakt oss om vi er i ditt området. Private kunder kontakter oss eller en av våre samarbeidspartnere for våre tjenester, og all taksering av skader er gratis! Vi leverer alle våre jobber med 5 års garanti, utenom ved rustskader, og vi har prisgaranti på våre tjenester.

Om oss

Vi fikser det

Bulkfix.no AS ble etablert i 2011 etter at daglig leder, Reidar Aune, hadde vært medeier i et av Norges første smart repair-firmaer i Norge. Aune har drevet med Lakkeringsfri bulkoppretting, som kalles PDR på fagspråket, siden 2003, og har i dag et sterkt team med seg. Bulkfix er godt kjent blant bilforhandlere både på Østlandet.

Våre mobile teknikere er tilgjengelig for bilforhandlere, kontakt oss om vi er i ditt området. Private kunder kontakter oss eller en av våre samarbeidspartnere for våre tjenester, og all taksering av skader er gratis! Vi leverer alle våre jobber med 5 års garanti, utenom ved rustskader, og vi har prisgaranti på våre tjenester.