Laster...
Bulkfix Smart Repair

Våre Tjenester

Smart Repair

Hvert år opplever mange at de får småskader på bilen. Steinsprut, lakkskader, rifter og småbulker på karosseri, støtfanger eller felger. Disse skadene er ofte for små til å ta på forsikringen. Med bruk av Smart repair kan vi utbedre mange av disse typer skader, og våre kunder sparer både tid og penger. Mindre lakkskader kan ofte også utbedres for et par tusenlapper. Vi utfører dette på alle bilmerker. Det kreves spesialkompetanse for å utføre Smart Repair, og det er mange faktorer som spiller inn og har betydning for slutt resultatet. Selv om det brukes riktig lakkfarge, blir det fort en flekk hvis du ikke kan teknikken med å fade ut den nye lakken. Vi er opptatt av å være nøye med å foreta det riktige valget av farge, ved hjelp av bilens fargekode, fargepaletter og egen vurdering. Deretter blandes fargen sammen etter anvisning fra produsenten som er ppg.

Kontakt Oss >

Steinsprut

Vi legger lakk i sårene som oppstår etter steinsprut fra andre biler Dette er en behandlingsmetode som stopper rust og korrosjon. Alternativet er å lakkere hele delen, noe som ofte blir svært kostbart. Vi benytter spesiallakk, som er beregnet kun for dette formåletKontakt Oss >

Billakkering

I vårt topp moderne verksted utfører vi alt innen tradisjonell billakkering for personbiler og varebiler. Våre billakkerere har lang erfaring kan derfor tilby alt fra hellakkering av bil og helt ned til SMART repair for mindre lakkeringsskader på karosseri der det lar seg gjøre på bilen. Riktig valg av leverandører er viktig for et godt resultat og vi bruker produkter fra PPG som er første valg hos mange bilprodusenter.
Kontakt Oss >

Renovering Av Lykter

Renovering av slitte billykter De aller fleste biler i dag har lykteglass i plast, og disse slites av både sur nedbør og vask av bilen. Har du fått mangellapp etter EU kontroll så kan dette være en løsning fremfor å bytte lykten i de fleste tilfeller. Da redder vi den orginale lykten ved å slipe og polere de opp igjen, slik at de fremstår som nye.
Kontakt Oss >

Flekklakkering

Her blir det kun lakkert der skaden eller ripen er. Har du fått riper i støtfanger, eller små riper i lakken, så kan vi benytte spot-lakkering for å skjule disse. Målet er å beholde mest mulig av den orginale lakken på bilen, og dermed begrense omfanget av lakkeringen. Vi retter og lakkerer alle typer biler, også de av aluminium. Vi bruker lakk fra en av de største på spotpaint/flekklakkering og gir 5 års garanti på alle lakk jobber fra oss, vi har prisgaranti på spotpaint/flekklakkring. 5 år garanti gjelder ikke ved rustskader/reparasjoner. Taksering av alle skader er gratis hos oss

Kontakt Oss >

PDR Bulkoppretting

PDR står for paintless dent repair – lakkeringsfri bulkoppretting. Dette utføres der lakken ikke er skadet og det ikke trengs lakkering. Fordelen med dette er ingen sparkling, ingen farge forskjell, du beholder orginal lakken og sparer opp til 80% i forhold til tradisjonell oppretting og lakkering. Typiske skader er dør mot dør (kjøpesenter bulker) Vi retter alle bilmerker, også de som er av aluminium. Vi kan reklamere med at vi er blant de første i Norge på dette feltet, så hvis bulken ikke er borte etter et besøk hos oss, koster det deg selvfølgelig ingenting.


Kontakt Oss >

Gratis taksering

Hos oss får du utført gratis taksering på din skade.

Kontakt oss
tilbakemeldinger

Kundeomtale

Vi leverer alle våre jobber med 5 års garanti